За клуба

Въпреки, че не разполагаме с официална статистика колко са българите, завършили висше образование в Обединеното кралство, знаем, че са много и ни се иска да се намерим и да общуваме. Тук-Там, с подкрепата на Посолство на Великобритания в България, създава този клуб поставяйки си за цел да създаде общност на българите, които имат диплома от университет в Обединеното кралство.

Желанието ни е Клубът да бъде активен благодарение на всеки един член и всеки от нас да споделя, предлага, организира и участва в неговата дейност.

Мисия на Клуба

Алумни клубът на българите, завършили университет в Обединеното кралство, е общност, целяща да създаде възможности за професионални и приятелски контакти, както и да допринесе чрез опит и познания за подобряване на цялостната среда в България.

Клубът приема за членове българи, които имат завършено висше образование (степен Бакалавър, Магистър или PhD) от университет на територията на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия и които, независимо къде се намират по света, имат желание да се запознаят с други българи, които са алумни като тях.